Praktische info

Praktische Informatie

Op deze pagina vindt u de praktische informatie die u kan nodig hebben bij het plannen van een raadpleging of een operatie. Klik op de link om meer te weten te komen.Indien u toch nog bijkomende vragen zou hebben kan u steeds terecht op ons secretariaat.

PRIVE RAADPLEGING LOKEREN


Voor vragen over de privé raadpleging in de serrestraat in Lokeren kan u terecht bij het privé secretariaat van Dr. Van der Bracht. Dit secretariaat is telefonisch te bereiken op het nummer: 09 310 55 42 (werkdagen van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u).

AZ ST-LUCAS


Voor vragen over de raadpleging in het AZ St-Lucas, over een operatie of over een hospitalisatie kan u terecht op het secretariaat van de dienst orthopedie in het AZ St-Lucas Gent. Het secretariaat is telefonisch te bereiken op het nummer: 09 224 65 90 (werkdagen van 8.30u tot 17.30u).

Voor dringende problemen buiten de werkuren kan u zich wenden tot de huisarts van wacht of tot de spoedgevallendienst van het AZ St-Lucas te Gent. De spoed is telefonisch te bereiken op nummer 09 224 55 50. Het adres van de spoedgevallendienst van het AZ St-Lucas Gent is Groenebriel 1, 9000 Gent